#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 64 65 »

З 3 по 21 квітня 2017 року учні 4-Г класу школи І-ІІІ ступенів № 8 разом зі своїм класним керівником Артюшенко Анастасією Володимирівною, згідно з Меморандумом про співробітництво між Територіальним медичним об'єднанням "Санаторного лікування" в м. Києві та Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією від 9 березня 2017 року, перебували в дитячому санаторії "Ялинка", який знаходиться в курортній зоні "Пуща-Водиця". Діти із задоволенням навчалися, розважалися і лікувалися в цьому закладі. Всі учні відвідували "Соляну Печеру", аромотерапевтичні процедури, вживали синглентно-кисневий коктейль, займалися лікувальною фізкультурою. І все це - безкоштовно!
Дякуємо голові Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Олександру Цибульщаку, начальнику управління освіти Наталії Вахнюк, директору НМЦ ... Читати далі »

Переглядів: 792 | Додав: школа8 | Дата: 26.04.2017

18 березня у школі №23 Деснянського району м. Києва відбувся традиційний конкурс «Мистецька Фортеця», у якому брали участь школи Оболонського району. Нашу школу представляла команда 9-А класу «Stars in black».

Під час конкурсу учні проходили такі модульні станції: „Джерело орфоепії", „Імідж пластики", „Техніка мистецтва", „Мистецтво музики", „Художня асоціатива". Протягом всього конкурсу учасники побачили  чимало чудових майстер-класів від професіоналів.

Злагоджена робота учнів була оцінена членами журі – наша команда була кращою у номінації "Музичне мистецтво".

 

Переглядів: 693 | Додав: школа8 | Дата: 20.04.2017

  Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 14 квітня у школі відбувся День цивільного захисту.

  Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

  На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».

  Учні 10 класів продемонстрували надання першої медичної допомоги для дітей, практично ознайомитили із засобами захисту органів дихання та шкіри.

... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: школа8 | Дата: 14.04.2017

Протягом  березня 2017 р. збірні команди юнаків та дівчат ЗНЗ Оболонського району змагались у своїх групах за право виступити у фіналі. А вже 11 та 12 квітня  2017 р. на базі Київської Державної академії водного транспорту імені гетьмана  Петра Конашевича-Сагайдачного відбулися фінали цих змагань. У запеклій боротьбі у дівчат перемогу отримала команда ЗНЗ № 8, на 2 місці - ліцей № 157, на 3 місці - ЗНЗ № 231. Переможці будуть представляти Оболонський район на міських змаганнях. Всього у районних змаганнях з волейболу прийняли участь 288 учасників з 36 команд.
Наші переможці:
Трохімець Софія, Надєєна Крістіна, Михайлова Софія, Подмарькова Дар'я, Тарасова Тая,
Тіторенко Валентина, Шапошник Олександра, Рожкова Олександра.
Тренер Матвієнко Анатолій Степанович.
Переглядів: 639 | Додав: школа8 | Дата: 13.04.2017

Сьогодні в нашій школі відбулося урочисте відкриття виставки фоторобіт «На лінії вогню» відомого фотографа, учасника бойових дій, воїна батальйону Донбас - Юрія Величка.

На його знімках немає випадкових особистостей, адже Юрій Величко фотографує своїх побратимів. Тих, з ким пліч-о-пліч захищає нашу країну. Він фотографує на війні. Він не юнак. Не відомий артист чи журналіст. Але його власне "Мистецтво на війні" залишиться в історії. І так само, як і ми, хтось, колись шукатиме відповідь на питання "Хто ці неймовірні чоловіки, що боронили Україну?". Сподіваємось, відповідь вони матимуть, адже завдяки Юрію, ми знатимемо наших героїв в обличчя.  І будемо знати Юрія, який серед жаху війни зумів побачити красу душі.

... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: школа8 | Дата: 20.03.2017

16 березня в школі проходив Міжнародний  конкурс   " Кенгуру".  В ньому взяли участь 56 учнів 5-7 класів, в яких викладають вчителі:  Дорошенко А.Ф., Богдан А.О., Усатенко О.Г.. Організатор проведення конкурсу в школі Дорошенко А.Ф..

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні проводиться під егідою ЮНЕСКО, за спільного сприяння Міністерства освіти і науки України та Міжнародної асоціації «Kangourou sans Frontieres» («Кенгуру без кордонів»).  

Конкурс «Кенгуру» має на меті не лише зацікавити дітей математикою, – це і спроба об’єднати навколо вирішення спільних проблем вчителів математики з різних областей України. Зустрічаючись на щорічних семінарах, які теж проводить оргкомітет конкурсу, вчителі діляться досвідом, слухають цікаві лекції своїх колег. Саме тут кожного року обговорюються і шліфуються нові задачі для наступного конкурсу, авторами яких здебільшого є самі його учасники. Найц ... Читати далі »

Переглядів: 796 | Додав: школа8 | Дата: 17.03.2017