#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 64 65 »

В школі відбулася подія, якої давно чекали всі учні школи.

Конкурс "Міс школи 2016" зашкалював за емоціями, які вирували в залі. Адже найталановитіші, найгарніші учениці 8-11 класів змагалися в різноманітних конкурсах.

Перемога дісталася Надєєній Кристині, 10-Б клас!!! Вітаємо!!!

Міс чарівність – Алжадж Яхья Софія

Міс креативність – Литвин Карина

Міс творчість – Бузань Анастасія

Міс посмішка – Перекуча Лідія

Міс глядацьких симпатій – Тарасова Таїсія

Міс розумниця – Акіжанова Роксолана

 

 

Переглядів: 815 | Додав: школа8 | Дата: 24.12.2016

Сьогодні до нашої школи завітали цікаві гості - Віталій Анатолійович Баранов (позивний Біба), колишній виконувач обов’язків командира 90-го окремого аеромобільного батальйону та кореспондент телевізійного каналу 1+1 Наталя Нагорна.

Кіборг з позивним «Біба»

242 дні справжнього героїзму, мужності, сили, любові до Батьківщини. Так через деякий час після оборони Донецького аеропорту говорять про події, що там відбувалися. Про те, як усупереч усьому зуміли вистояти, і чи могли обставини скластися інакше, «кіборги», зазвичай, говорять неохоче. Більшість із них не вважають себе героями й постійно докоряють самим собі, що не зуміли допомогти врятуватися своїм побратимам, які загинули в аеропорту. А ще тому, що не хочуть ворушити в спогадах зрадливе командування вищестоящого керівництва, байдужість і нікчемність деяких колег.

– Кіборги? Не зовсім слушне порівняння, – жартує колишній командир 90-го окремого аеромобільного батальйону Віталій Баранов, – Адже це роботи, запрограмовані на якусь окрему задачу, а ми керувалися почуттям людської гідності,бажанням відтіснити ворога із цього клаптика рідної землі. Хоча, коли дізналися, як нас називають противники, відчували гордість, адже це фактично означає непереможний, незламний.

Віталій Анатолійович мешкає у Вишгороді. Фаховий військовий із 20-річ ... Читати далі »

Переглядів: 1280 | Додав: школа8 | Дата: 11.12.2016

Головна подія зими у чирлідингу - Кубок України. Столиця гостинно вітає учасників з Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас, Луцьку та інших міст країни.

І знову вітаємо команду нашої школи у складі:  Партика Дар'я (10А), Ленченко Юлія (10А), Левченко Анна (10А), Михайлова Софія (10А), Топольницька Оксана (10А), Сухова Катерина (10А), Ісмагілова Анна (10А), Гарбуза Валерія (9Г) з почесним І місцем серед команд Києва та області, і IV місцем серед команд України.

Кубок України з чирлідингу (IFC) проводиться з метою:

1. Широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом;

2. Подальшого розвитку чирлідингу (IFC) та популяризації в Україні;

3. Підвищення рівня майстерності спортсменів;

4. Відбору сильніших спортсменів до складу збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях;

5. Активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях;

 

Переглядів: 670 | Додав: школа8 | Дата: 03.12.2016

Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом почали відзначати з 1988 році. Тоді міністри охорони здоров'я всіх країн закликали до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД.
З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку. Мета одна у всіх країнах - привернути увагу суспільства до цієї проблеми. За інформацією ООН, за минулих п'ять років виявлені випадки зараження ВІЛ зменшилось на 20%. Натомість, в Україні цей показник досі високий. Щодня в Україні реєструється 48.5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в школі. На тренінговому занятті на тему: «ВІЛ\СНІД і життя» учні 5-В класу розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу, обговорили питання толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ. Велика подяка класному керівнику Масловій Ірині Анатоліївні.

Серед учнів 5-7 класів було проведено конкурс малюнків « Скажемо СНІДу – НІ ! ».

Цікаво і змістовно пройшла зустріч учнів 9-11 класів з лікарем-спеціалістом, який закликав молодь вести здоровий спосіб життя, розповів ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: школа8 | Дата: 01.12.2016

Команда учнів 10-А та 10-Б класу школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва взяла участь у стартовому заході проекту центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» соціального проекту для старшокласників «STEM: професії майбутнього». Партнерами проекту є 5 комерційних компаній, які відомі застосуванням новітніх технологій. Абревіатура STEM розшифровується як наука (science), технологія (technology), інжиніринг (engineering) і математика (mathematics). Суть проекту полягає в тому, що протягом навчального року 10-класники (а саме їм через рік доведеться обирати майбутню професію) відвідують інтерактивні заняття з інформатики, фізики, біології та хімії прямо в офісах компаній. Останні самі визначають тему занять, готують спікерів серед своїх працівників.
Я сподіваюсь, що участь у проекті допоможе нашим учням зробити вірний вибір у житті.
Дякую вчителям Балаєвій Ірині Борисівні та Козярук Олені Іванівні  за підтримку наших десятикласників.

Переглядів: 873 | Додав: школа8 | Дата: 23.11.2016

«Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи», - зазначив глава держави, Петро Порошенко.


День Гідності і свободи from vetrov

В цей святковий день учні та вчителі нашої школи виконали разом Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання безсмертний подвиг Героїв Революції Гідності.

Переглядів: 823 | Додав: школа8 | Дата: 21.11.2016