#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 64 65 »

Сьогодні, 1 листопада 2016 року, освітяни столиці вийшли на масову акцію протесту до будівлі Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України проти високих тарифів на житлово-комунальні послуги.

Ініціатором пікету стала Київська міська організації Профспілки працівників освіти і науки України. Солідарну участь у пікетуванні взяли майже усі територіальні організації Профспілки з різних куточків України –  з Одеси, Херсону, Черкас, Харкова, Чернігова, Запоріжжя, Тернополя, Вінниці, Івано-Франківська, Кіровограда, Львова, Рівного, Житомира, Полтави, Донецької, Хмельницької, Волинської, Дніпропетровської, Київської та інших областей разом із студентством із провідних навчальних закладів, загалом майже 15 тисяч осіб.

Профспілкова сторона наполягає на здійсненні заходів, спрямованих на задоволення вимог освітян. Адже підвищення тарифів на ЖКП, низькі розміри заробітних плат пенсій, стипендій викликають зростання соціальної напруги у трудових та студентських колективах. У зв’язку з чим, освітяни м. Києва висловлюють прагнення до вступу у колективний трудовий спір та організації страйку.

Переглядів: 689 | Додав: школа8 | Дата: 01.11.2016

28-31 жовтня 2016 року в Києві проходив ІІІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «СВІТ У ТВОЇХ ДОЛОНЯХ». В ньому взяли участь і учні школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва, які вразили журі конкурсу своєю харизмою та талантом.

Переможницею в номінації естрадний вокал була визнана учениця 9 класу школи № 8 ТОВСТОУС МАЙЯ. Ще одна учениця 10 класу нашої школи АЛХАДЖ ЯХЬЯ СОФІЯ стала Лауреатом конкурсу.
Щиро вітаємо переможців!

Окрема подяка художньому керівнику Шумейку Леоніду Івановичу!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 968 | Додав: школа8 | Дата: 30.10.2016

В нашій школі відбулась екологічна акція «Здай макулатуру – збережи дерево»

Подивись навколо! Це наша планета!
Ми дихаємо одним повітрям, ходимо однією землею. Досить часто, переймаючись побутовими та фінансовими проблемами, забуваємо про майбутнє природи. Не замислюємося, якими стежками будуть ходити наші діти. А все ж поміркуй, крім асфальту, що ти їм залишаєш?
Одним із способів зберегти природу, зокрема дерева, є використання вторинної сировини – макулатури. Люди нищать дерева за хвилину, годину чи день, а ось зростають дерева більше 50 років. Вирубка лісів значно перевищує процес їх відновлення. А тепер задумайся: з однієї тонни макулатури можна виготовити 25000 зошитів, 60 кг вторинної сировини рятують одне дерево. Залучайся до порятунку дерев, стань еко - активістом!
Учнями та їх батьками нашого закладу   було зібрано 6730 кг макулатури. Враховуючи той факт, що 60 кг макулатури рятує життя одного дерева ми зберегли невеличкий лісок із 112 дерев, а це не так і погано!

результати

Переглядів: 858 | Додав: школа8 | Дата: 27.10.2016

В нашій школі було проведено благодійну акцію «Діти-дітям» зі збору коштів для випускника нашої школи Максима Науменка, якому поставлено діагноз анапластична епендимома 3 ступеню . Учні та вчителі школи проявили небайдужість та розуміння. В результаті було зібрано 7500 грн.

Мама Максима висловила подяку всім, хто не залишився байдужим.

Доброта врятує світ!

Юнаку потрібні кошти на лікування. Займався греко-римською боротьбою, фанатіє від "Зоряних воєн" та найбільше мріє просто ходити та жити. Максим Науменко був борцем у спорті і тепер бореться з важкою хворобою. Після того як Максим захворів, мама дозволила йому те, чого не дозволяла раніше. Зробити татуювання та завести безвухого кота - його хлопець назвав на честь наймудрішого та найсильнішого з джедаїв, хоча розмовляє тварина як Дарт Вейдер. Максиму 17 і в нього хвороба зі складною назвою - анапластична епендимома 3 ступеню. Це - рідкісна пухлина. 4 курси хіміотерапії, операції, але наразі онкологічне захворювання забрало у хлопця можливість ходити. Здавалося, що це звичайна травма чотири роки тому на тренуванні з греко-римської боротьби. Після першої операції лікарі давали позитивні прогнози, Максим знову почав ходити і навіть пішов вчитися на кухаря. Але тепер він майже увесь час у ліжку.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк

№ картки 4149 6258 0602 7411

Науменко Олена
 

Переглядів: 823 | Додав: школа8 | Дата: 17.10.2016

14 жовтня в Україні відзначають День українського козацтва. А за указом президента України Петра Порошенка цей день названо Днем захисника України. Тому напередодні цього дня в школі І-ІІІ ступенів № 8 відбулось спортивне свято «Козацький гарт».

У війсково-спортивних естафетах брали участь учні 10, 11 класів. Емоції вирували. Адже кожен з учнів  намагався показати свої фізичні якості і підготовку - бути прикладом для молодших школярів. Були цікаві естафети, смуги перешкод, військово-спортивна вікторина,,  а також десятки сонячних усмішок та щасливих очей усіх присутніх. Родзинкою свята були виступи гімнастів-акробатів. Перемогу в змаганні отримав 10-А клас. Друге місце дісталось 11-А, а третє -10-Б. Переможці отримали грамоти и дипломи, головний приз - смачний торт.

 

Переглядів: 982 | Додав: школа8 | Дата: 17.10.2016

У Київському Палаці дітей та юнацтва 5 жовтня відбулася робоча Прес-толока молодіжних прес-центрів столиці та юних журналістів агентства «ЮН-ПРЕС». У заході взяли участь понад 600 представників редакцій молодіжних прес-центрів, редакції районних та шкільних газет, юні парламентарі, лідери учнівського самоврядування. Нашу школу на цьому заході представляли: президент школи Коломієць Анастасія та лідери учнівського самоврядування Надєїна Крістіна і Кравченко Сергій. Наші учні отримали сертифікати модераторів дитячо-юнацького форуму «М18 – ми можемо більше!».

 

Переглядів: 667 | Додав: школа8 | Дата: 07.10.2016