#Ліцей8_простір_можливостей

Сьогодні до нашої школи завітали цікаві гості - Віталій Анатолійович Баранов (позивний Біба), колишній виконувач обов’язків командира 90-го окремого аеромобільного батальйону та кореспондент телевізійного каналу 1+1 Наталя Нагорна.

Кіборг з позивним «Біба»

242 дні справжнього героїзму, мужності, сили, любові до Батьківщини. Так через деякий час після оборони Донецького аеропорту говорять про події, що там відбувалися. Про те, як усупереч усьому зуміли вистояти, і чи могли обставини скластися інакше, «кіборги», зазвичай, говорять неохоче. Більшість із них не вважають себе героями й постійно докоряють самим собі, що не зуміли допомогти врятуватися своїм побратимам, які загинули в аеропорту. А ще тому, що не хочуть ворушити в спогадах зрадливе командування вищестоящого керівництва, байдужість і нікчемність деяких колег.

– Кіборги? Не зовсім слушне порівняння, – жартує колишній командир 90-го окремого аеромобільного батальйону Віталій Баранов, – Адже це роботи, запрограмовані на якусь окрему задачу, а ми керувалися почуттям людської гідності,бажанням відтіснити ворога із цього клаптика рідної землі. Хоча, коли дізналися, як нас називають противники, відчували гордість, адже це фактично означає непереможний, незламний.

Віталій Анатолійович мешкає у Вишгороді. Фаховий військовий із 20-річ ... Читати далі »

Переглядів: 1285 | Додав: школа8 | Дата: 11.12.2016