#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 66 67 »

3 березня 2018 року у школі №8 відбувся звіт учителів , які атестуються, під гаслом «Ми працю любимо, що в творчість перейшла».

Педагоги з натхненням ділилися зернами свого досвіду. Кожен виступ був змістовний, яскравий та неповторний.

Форми та методи роботи з учнями вчителів, які атестуються, зацікавили колектив школи. Усі присутні з ентузіазмом брали участь у пропонованих майстер-класах. 

Переглядів: 706 | Додав: школа8 | Дата: 04.03.2018

Сьогодні в нашій школі пройшов благодійний ярмарок на підтримку хворого учня 4 класу Левченка Владислава.

Ми  бажаємо йому бути здоровим!

Мамі хлопчика було передано 42 тис. 500 грн.

Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи! 

Переглядів: 735 | Додав: школа8 | Дата: 27.02.2018

Тиждень взаємопорозуміння в школі І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва

З 19.02.18 по 23.02.18 в школі № 8 пройшов тиждень взаємопорозуміння під гаслом «Вчимося слухати та чути один одного». В рамках цього тижня відбулися співбесіди вчителів-предметників з батьками учнів 1-11 класів. Така форма роботи сподобалася всім учасникам, бо дає змогу батькам більш предметно поспілкуватися з учителем, зосередившись лише на своїй дитині.

В четвер, 22 лютого для лідерів учнівського самоврядування пройшов тренінг «Я тебе чую, я тобі довіряю», на якому учні вчилися довіряти один одному та толерантно спілкуватися між собою.

В цей же день пройшла зустріч старшокласників з поліцейським відділом ювенальної превенції ГУНП у м. Києві «Права та обов’язки неповнолітніх».

... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: школа8 | Дата: 26.02.2018

Тиждень трудового навчання та інформатики

Згідно з планом роботи школи, з метою виховання працьовитої особистості,  вивчення нових форм і методів роботи з дітьми, розвитку творчості учнів, з 12 по 16 лютого 2018 року був проведений тематичний предметний тиждень з трудового навчання та інформатики.

Протягом тижня були проведені заходи спрямовані на формування інтересу до предметів.

Майстер-клас «Виготовлення квітів з гофрованого паперу з цукерками»  (вч. Москаленко І.Г.)

Пластичний матеріал дозволяє створити дивовижні за красою вироби.

... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: школа8 | Дата: 17.02.2018

     Сьогодні, 29 січня, виповнюється 100 років, як українські студенти-вояки у бою під Крутами ціною власного життя зупинили переважаючого за чисельністю та озброєнням ворога – більшовицьку армію, яка фактично наступала на українську державність.

     Учні 7- Г класу під керівництвом Бови Тетяни Михайлівни   на честь цієї події підготували  творчий захід. На сцені лунали вірші Павла Тичини, пісні Вакарчука, «Балада про Крути»  та інші. Відбувся перегляд фрагменту фільму з циклу «Невідома Україна», «Лист без конверта».

      Діти нагадали, що до полону більшовиків потрапили 27 українських юнаків над якими жорстоко знущалися, а потім розстріляли. Учень 7-го класу Григорій Піпський перед розстрілом перший почав співати "Ще не вмерла Україна", решта студентів підтримали спів.

     Трагічна загибель студентів під Крутами стала символом патріотизму в боротьбі за незалежну Україну.

Закінчився захід урочистим виконанням Гімну України.

Переглядів: 697 | Додав: школа8 | Дата: 29.01.2018