#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 60 61 62 63 64 65 66 »

Підсумки участі школи №8 у благодійних акціях: «Допоможемо учасникам

батальйону "Київська Русь"», "Зігрій солдата"

Протягом жовтня місяця у загальноосвітньому навчальному закладі №8 відбулися знакові акції, які були спрямовані на формування патріотичного виховання учнів.

Педагогічний колектив, учні, батьки та вчителі школи, маючи небайдужі серця та високу громадянську позицію, не залишились осторонь подій, що охопили нашу країну.

За підсумками акції було зібрано 8375 грн!

За допомогою волонтерів було придбано і доправлено на передову:  берці, теплі куртки, захисну маску та каремати. Діти написали дуже зворушливі листи Захисникам Вітчизни!

За ініціативи вчителя світової літератури школи № 8   Самойленко Олени Петрівни на початку жовтня було проведено ярмарок присвячений акції «Зігрій солдата», до якого долучились учні 9-А, 9-Б, 9-В, 8-А, 8-Б, 8-В, 6-Б, 2-Г класів.

Продавалась випічка, дрібні прикраси, зроблені власноруч. Особливою увагою користувалися браслети патріотичних кольорів.

Зібрано 5040 грн!

Гроші були передані на придбання тепловізора для учасників АТО.

Переглядів: 866 | Додав: школа8 | Дата: 22.10.2014

В стінах нашої школи відбувся районний  конкурс інсценізованої пісні часів Другої світової війни, присвячений 70-річчю вигнання нацистських окупантів з території  України.

В конкурсі прийняли участь учні 170, 285, 29, 210, 14, 170, 194, 252 шкіл, школи-інтернату №4, ліцею №175, НВК «Соціум», гімназій №143, «Потенціал», «Оболонь».

Учні нашої школи зайняли почесне 3 місце. Пісню виконала Буравцева Діана (11-А), в інсценуванні прийняли участь учні 11-А класу та учні 5 класів. Режисер-постановник  виступу Малюта Назіфа Анварівна.

Переглядів: 1101 | Додав: школа8 | Дата: 17.10.2014

В нашій школі відбувся захід присвячений місячнику благоустрою міста.  Учні та вчителі школи взяли участь в упорядкуванні території школи .

 Учні 9 класів прибирали територію школи, упорядкували 750 м.кв. газонів та квітників. Всі були в захваті від проведеної роботи. Як у вчителів так і в учнів залишились приємні враження.       Велика подяка учням 9-а та 9-б класів, які плідно працювали під керівництвом  Куниці Віри Федосіївни та Меркулової Лідії Володимирівни.

Переглядів: 963 | Додав: школа8 | Дата: 14.10.2014

У Центрі науково технічної творчості «Сфера» Оболонського району міста Києва відбувся відбірковий тур конкурсу по типу брейн ринга «Знавці правил дорожнього руху» - одного з найцікавіших та розвиваючих змагань для підлітків.

                За підсумками першою стала команда школи № 8, друге місце посіла команда школи № 226, третє місце виборола команда школи № 298. На найсильніших учасників змагання,  а їх 6, покладена почесна місія - скласти збірну команду, яка поїде відстоювати честь Оболонського району в фінальному міському змаганні 15 жовтня в КПДЮ. Переможці отримали грамоти від управління освіти Оболонського району міста Києва, а всі присутні - масу яскравих емоцій та вражень.

Переглядів: 859 | Додав: школа8 | Дата: 13.10.2014

В школі проходить благодійна акція "Подаруй шанс на життя". Вихованці Ладижинського ДБ-інтернату для розумово-відсталих дітей потребують допомоги. Там пригодиться все, починаючи від памперсів, олівців, іграшок, завершуючи коштами.
Кошти будуть збирати один день - 3 жовтня (скринька біля вахти). З понеділка протягом тижня можна приносити речі (в кабінет психолога). Не будьте байдужими!!!

Переглянути матеріали про інтернат в соціальній мережі
 
Додатково:
СБОР ПОДГУЗНИКОВ ДЛЯ ЛАДЫЖИНСКОГО ИНТЕРНАТА
Общественная организация Благодетель

Друзья, как и говорили, планируем в октябре ехат ... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: Valya-Valentina | Дата: 03.10.2014

26 вересня 2014 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді в районі селища ДВС (Водогін) було проведено Першість Оболонського району зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді. Змагання були присвячені Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні.

Змагання проводились в особистому заліку на дистанції за вибором.

За результатами першості учні нашої школи отримали два 1 , два 2 та три 3 місць.

Керівники команд Каліченко Олег Павлович та Сульженко Віра Василівна.

Леонов Ілля                   1 місце

Степанов Глеб              1 місце  (ІІІ юн. розряд)

Коломієць Анастасія     1 місце  (ІІ юн. розряд)

Федченко Ярослав        2 місце  (ІІІ юн. розряд)

... Читати далі »

Переглядів: 815 | Додав: школа8 | Дата: 02.10.2014