#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 66 67 »
Вау-вау-вау!
Шановні вчителі та учні, а ви вже чули про нове, супер серйозне, веселе та активне "Українське шоу" в нашій школі? 
Ні? Тоді запрошуємо вас до перегляду першого випуску цього мега крутого проєкту.
 
 

Переглядів: 50 | Додав: школа8 | Дата: 27.10.2023

Цого тижня нашій школі випала цікава нагода - перевірити свої знання про найкраще місто на Землі - Київ! Наші учні гідно представили школу! Зайняли друге місце у конкурсі "Києвознавець" від ЦТКУМ

 

Переглядів: 51 | Додав: школа8 | Дата: 19.10.2023

Переглядів: 55 | Додав: школа8 | Дата: 19.10.2023

З 11 по 13 жовтня 2023 року в Оболонському районі м. Києва у школі І – ІІІ ступенів № 104 імені О. Ольжича, за адресою: вул. Лісна, 28 (Пуща-Водиця), проходила спортивно-військова гра «Патріот» серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти. Організатором заходу виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за підтримки Оболонської районної організації Товариства Червоного Хреста України, Добровольчого формування № 42 територіальної громади м. Києва «Легіон Оболонь» та Оболонського районного у місті Києві територіального центру комплектації та соціальної підтримки. Військово-спортивну гру «Патріот» було започатковано з метою поширення пропаганди здорового способу життя, формування у молоді патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадського обов’язку щодо захисту національних інтересів України. І це, як ніколи, стало актуальним серед загрозливих викликів сьогодення і ворожих зазіхань щодо територіальної цілісності і Незалежності України.

Свідомі. Свідомість - це те, що помітно вирізняє цих підлітків. Вони міркують, спілкуються, планують, перемагають. Вони знають хто вони, ким будуть надалі, своє походження. Вони знають в якій Україні хочуть жити і яких зусиль мають до цього докласти.
Переглядів: 54 | Додав: школа8 | Дата: 15.10.2023

Світ що ми створюємо у своїй уяві, пригоди де ми головні персонажі, неймовірні переживання - ховаються на сторінках книжок. Мікровсесвіт, що будує наша уява, коли ми пірнаємо в розділ за розділом, сторінка за сторінкою. Кожна деталь, від вибору закладинки, до особливого книжкового запаху, від обкладинки і до останньої крапочки - неповторне відчуття, особливе і сповнене натхнення. Всеукраїнський місячник бібліотек став для учнів нашої школи справжньою пригодою. Учні третіх класів зокрема, отримали чудову нагоду перевтілитись в персонажів улюблених книжок і прожити цей шкільний день в образах. Тематичний день для когось був лісовою пригодою, хтось перетворився на злодія, а хтось на рятівника. Комусь пощастило бути пухнастим зайчиком, а хтось на день став величезним злим ведмедем! Діти, разом з учнівським самоврядуванням, сходили на захопливу екскурсію до шкільної бібліотеки, де відкрили для себе нові і нові пригоди серед книжкових стелажів.

Переглядів: 56 | Додав: школа8 | Дата: 12.10.2023

Ми звикли уявляти козаків вусатими, з шаблею, у червоних шароварах. Але тепер вони от - в камуфляжі чи у джинсах, в бронежилеті чи в футболці. З автоматом на плечі або з рюкзаком.
Козаками ставали рішучі, сміливі люди, які шукали пригод і прагли перемог. Цей дух живий!

Щорічні спортивні змагання "Козацький гарт" яскраве тому підтвердження. Десятикласники, ніби ще зовсім юні, але такі вже свідомі, вільні, незалежні, сильні і справжні, під керівництвом Оксани Пилипчук, Анатолія Матвієнка і Ірини Маслової, показали нам приклад спортивного духу і надихнули на нові звершення!

Переглядів: 52 | Додав: школа8 | Дата: 04.10.2023