#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 65 66 »

Упав – віджався. Флешмоб 22 Pushup Challenge охопив Україну. Військовослужбовці, поліцейські, політики та звичайні громадяни віджимаються на підтримку ветеранів АТО. Таким чином намагаються привернути увагу суспільства до проблем, з якими стикаються захисники після повернення до мирного життя. У вівторок естафету від київської школи №14 прийняли учні школи №8 міста Києва. Естафету передано школі №16 міста Києва.

22 Pushup Challengeфлешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

&n ... Читати далі »

Переглядів: 846 | Додав: школа8 | Дата: 01.02.2017

Військові подякували за підтримку вчителям і учням нашої школи.

Наприкінці минулого року учні та вчителі зібрали для військовослужбовців благодійну допомогу – продукти харчування, теплий одяг, медикаменти, засоби гігієни та інші необхідні речі. Також діти написали солдатам теплі листи зі словами підтримки та малюнками.

Переглядів: 992 | Додав: школа8 | Дата: 30.01.2017

В рамках проекту «STEM: професії майбутнього» 27 січня група учнів 10 класів відвідала компанію «САП Україна».

Компанія SAP є провідним у світі постачальником програмних рішень для управління бізнесом. В даний час більше 86 000 компаній, розташованих у більш ніж 120 країнах світу, використовують у своїй роботі програмне забезпечення SAP - починаючи від рішень, що відповідають потребам підприємств середнього та малого бізнесу, і закінчуючи комплексними рішеннями для глобальних корпорацій.

Подібні екскурсії проводяться згідно з планом профорієнтаційної роботи та з метою формування у школярів стратегічного підходу до вибору майбутньої професії, популяризації інженерно-технічних спеціальностей, підвищення поінформованості учнів про можливості кар'єри у технічній сфері.

Учні отримали сертифікати за активну участь у практичному заняті “Internet of things”  

Internet of Things (Інтернет речей) — це мережа, що складається із взаємозв'язаних фізичних об'єктів (речей) або пристроїв, які мають вбудовані датчики, а також програмне забезпечення, що дозволяє здійснювати передачу і обмін дан ... Читати далі »

Переглядів: 957 | Додав: школа8 | Дата: 30.01.2017

В школі  пройшов театралізований виступ « Балада про Крути» присвячений подіям 1918 року, у якому взяли участь учні 6-Г та 10-А класів під керівництвом вчителя історії Бови Тетяни Михайлівни.

Під час вистави про подвиг студентів під Крутами - учні-глядачі дізналися про історичні події, що відбувались у 1918 році, відкрили для себе ще одну сторінку історії пов’язану з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з історичними фактами, що стосуються подій під Крутами. У ході виступу було звернено увагу на базові цінності українського суспільства, осмислення непростого досвіду державотворення, вшанування героїзму подій під Крутами,

Проведення подібних заходів сприяє вихованню національно-патріотичної свідомості учнів, формуванню рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини, дає можливість поглибити знання про історичні події під Крутами та відчути їх значення у сьогоденні, а також спонукає до поглибленого вивчення історії та культурних надбань нашого народу.

29 січня виповнюється 99 років з часу бою на залізничній станції Крути. Битва під Крутами – один із важливих сюжетів української історичної пам’яті, який вже давно перестав сприйматись як рядова подія. Бій під Крутами відбувся 29 січня 1918 року на залізничній станції К ... Читати далі »

Переглядів: 858 | Додав: школа8 | Дата: 26.01.2017

Днями гостем бібліотеки ім. Анни Ахматової стала казкарка Джінні, вона ж відома дитяча письменниця Євгенія Пірог, авторка й кураторка дитячих проектів «Додай читання», «Тату, почитай!», «Срібна читацька Книга», спрямованих на популяризацію книги.

На зустріч з письменницею завітали школярі 2-ого та 3-ого класів школи № 8. Другокласники слухали історії кота Сильвестра та власними руками виготовляли котячу мордочку з кольорового паперу. А учні 3-ого класу разом з пані Євгенією споряджалися у скафандр, літали у космос, дізналися про майбутні подорожі на Марс та слухали про дивовижні відкриття наших українських вчених.

Розмірковували, в чому сила читання? Хто могутніший: джин чи ми самі? Звісно, співали й пританцьовували - адже одразу декілька книжок письменниці завітали в гості до дітей та бібліотеки. Збірка віршів "Сильвестр та друзі" надихнула юних читачів на нові власні творчі плани, "Астронавти з Великої Росяної" додали знань не лише про космос, але й космічні досягнення України! А "Кіт Мармур та різдвяні праники"за мить підкорив затишком, детективом і ...рецептиками.

Діти були дуже задоволені і ставали у ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: школа8 | Дата: 26.01.2017

 

Вітаємо вчителя біології школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району Козярук Олену Іванівну з перемогою на  районному  (І місце) та міському (ІІІ місце) етапах Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» !!!

Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Біологія» проводився в Оболонському районі у грудні на базі школи І-ІІІ ступенів № 9 та спеціалізованої школи № 214. Міський тур  конкурсу  проходив з 13 по 20 січня 2017 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Б. Грінченка та гімназії біотехнологій № 177.

Оцінювало міський етап конкурсу компетентне журі, в складі якого працювали: Сліпчук І. Ю. - голова журі, кандидат педагогічних наук, заслужений вчитель України;  Матяш Н. Ю. - провідний науковий співробітник лабораторії біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, кандидат педагогічних наук;  Кучук С. Ю. - кандидат педагогічних наук, директор школи І-ІІІ ст. № 9, а також методисти науково-методичних центрів та вчителі біології шкіл міста. Учасниками конкурсу стали  конкурсанти десяти районів міста Києва. Під час конкурсу учасники мали можливість розкрити свої професійні здібності та  поділитися власним досвідом з колегами.

Конкурсна програма складалася із наступних конкурсних випробу ... Читати далі »

Переглядів: 792 | Додав: школа8 | Дата: 25.01.2017