#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 65 66 »

Головна подія зими у чирлідингу - Кубок України. Столиця гостинно вітає учасників з Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас, Луцьку та інших міст країни.

І знову вітаємо команду нашої школи у складі:  Партика Дар'я (10А), Ленченко Юлія (10А), Левченко Анна (10А), Михайлова Софія (10А), Топольницька Оксана (10А), Сухова Катерина (10А), Ісмагілова Анна (10А), Гарбуза Валерія (9Г) з почесним І місцем серед команд Києва та області, і IV місцем серед команд України.

Кубок України з чирлідингу (IFC) проводиться з метою:

1. Широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом;

2. Подальшого розвитку чирлідингу (IFC) та популяризації в Україні;

3. Підвищення рівня майстерності спортсменів;

4. Відбору сильніших спортсменів до складу збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях;

5. Активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях;

 

Переглядів: 672 | Додав: школа8 | Дата: 03.12.2016

Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом почали відзначати з 1988 році. Тоді міністри охорони здоров'я всіх країн закликали до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД.
З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку. Мета одна у всіх країнах - привернути увагу суспільства до цієї проблеми. За інформацією ООН, за минулих п'ять років виявлені випадки зараження ВІЛ зменшилось на 20%. Натомість, в Україні цей показник досі високий. Щодня в Україні реєструється 48.5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в школі. На тренінговому занятті на тему: «ВІЛ\СНІД і життя» учні 5-В класу розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу, обговорили питання толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ. Велика подяка класному керівнику Масловій Ірині Анатоліївні.

Серед учнів 5-7 класів було проведено конкурс малюнків « Скажемо СНІДу – НІ ! ».

Цікаво і змістовно пройшла зустріч учнів 9-11 класів з лікарем-спеціалістом, який закликав молодь вести здоровий спосіб життя, розповів ... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: школа8 | Дата: 01.12.2016

Команда учнів 10-А та 10-Б класу школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва взяла участь у стартовому заході проекту центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» соціального проекту для старшокласників «STEM: професії майбутнього». Партнерами проекту є 5 комерційних компаній, які відомі застосуванням новітніх технологій. Абревіатура STEM розшифровується як наука (science), технологія (technology), інжиніринг (engineering) і математика (mathematics). Суть проекту полягає в тому, що протягом навчального року 10-класники (а саме їм через рік доведеться обирати майбутню професію) відвідують інтерактивні заняття з інформатики, фізики, біології та хімії прямо в офісах компаній. Останні самі визначають тему занять, готують спікерів серед своїх працівників.
Я сподіваюсь, що участь у проекті допоможе нашим учням зробити вірний вибір у житті.
Дякую вчителям Балаєвій Ірині Борисівні та Козярук Олені Іванівні  за підтримку наших десятикласників.

Переглядів: 875 | Додав: школа8 | Дата: 23.11.2016

«Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи», - зазначив глава держави, Петро Порошенко.


День Гідності і свободи from vetrov

В цей святковий день учні та вчителі нашої школи виконали разом Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання безсмертний подвиг Героїв Революції Гідності.

Переглядів: 825 | Додав: школа8 | Дата: 21.11.2016

18 листопада з 12:00 до 16:00 в ТРЦ "Караван" проходила Відкрита першість шкільних команд і студентських груп з Черлідингу.

Більше 200 учасників змагалися в силі, грації та ритмічності.

Вітаємо команду нашої школи у складі учнів:  Партика Дар'я (10А), Ленченко Юлія (10А), Левченко Анна (10А), Михайлова Софія (10А), Топольницька Оксана (10А), Сухова Катерина (10А), Ісмагілова Анна (10А), Гарбуза Валерія (9Г) з почесним ІІ місцем.

Черлідинг поєднує в собі танцювальні рухи різних стилів, сучасні танці, акробатичні елементи і підтримку, базові рухи руками, які виконуються з обов'язковим атрибутом черлідерів - помпонами.

Захід проводиться за підтримки Державної адміністрації Оболонського району, Київського Університету імені Бориса Грінченка у рамках соціального проекту "З Києвом і для Києва".

Переглядів: 763 | Додав: школа8 | Дата: 18.11.2016

Вчитель географії  Балаєва Ірина Борисівна провела нетрадиційний урок  у 10-А класі на тему: «Світове сільське господарство. Рослинництво».  

У затишній атмосфері прозвучали ґрунтовні повідомлення учнів про різновиди кави і про те, де її вирощують. Розповіді учнів супроводжувалися музичними творами у виконанні дітей.

Переглядів: 660 | Додав: школа8 | Дата: 16.11.2016